zaboravljena lozinka

CSS3 Drop Down Menus Css3Menu.com


Novi Postovi Lista Korisnika Pravila Pretraga RSS


Page 1 of 11
Forum » Tehnički deo » Softwer » Antivirusna zaštita
Antivirusna zaštita
STelEDatum: Ponedeljak, 17.10.2011, 8:16 PM | Poruka broj # 1

Postova: 43
Neki od antivirusnih programa:

LINKOVI OBRISANI JER SU LINKOVI KA DRUGOM SAJTU - IZMENIO ADMIN


CCleaner je besplatno softversko rešenje specijalizovano za duboko čišćenje računarskog sistema. Ovaj odličan program do sada je pobrao nebrojeni broj nagrada, a svoje mesto pronašao je na preko 130 miliona kompjutera.
GamesDatum: Četvrtak, 06.02.2014, 9:41 PM | Poruka broj # 2

Postova: 49
Avast Home Edition

Avast Home Edition je kompletan antivirus paket. Zaštićuje računare od virusa i ima ugradjen email scanner, koji proverava vašu elektronsku poštu pre nego što pročitate poruku. Njegove karakteristike koje ga još odlikuju su: Ugradjena Anti-špijunska zaštita, Web štit tokom surfovanja na internetu, Automatsko ažuriranje, Jaka samozaštita, Sistemska integracija, Jednostavan korisnički interfejs, Integrisani Virus čistač, 24 sata stalna zaštita, Podrška za 64-bitne Windows operativne sisteme i mrežna zaštita.

AVG AntiVirus Free Edition

Avg Antivirus je besplatan program koji je jednostavan za upotrebu i troši malo sistemskih resursa, pa neće usporavati vaš računar. AVG Anti-Virus Free ima sledeće funkcije: Bezbedno surfovanje i pretraživanje po internetu, Kvalitet dokazuje 80 miliona korisnika, Jednostavan za preuzimanje, instalaciju i korišćenje, Zaštita od virusa i špijunskog softvera, Kompatibilan sa operativnim sistemima Windows 8, 7, Vista i XP. AVG Anti-Virus Free je dostupan samo za pojedinačnu kućnu upotrebu i ne komercijalnu upotrebu.

Avira AntiVir Personal Edition

Jedan od najboljih besplatnih antivirus sistema. Prati aktivnosti na vašem računaru, automatski vrši update, i pronalazi štetne programe. Avira Antivir personal Edition je veoma pouzdan besplatan antivirusni program, koji konstantno i brzo skenira vaš računar od zlonamernih programa kao što su virusi, trojanci, špijunski programi, prevare itd. Prati svaku akciju izvršenu od strane korisnika ili operativnog sistema i reaguje odmah kada se detektuje zlonamerni program. Tople preporuke za ovaj odličan antivirusni alat.

Eset NOD32 antivirus

Eset NOD32 se odlikuje širokom primenljivošću, radi i na desktop i na prenosivim računarima, bez negativnih posledica u vidu opadanja memorijskih resursa i sistemskih performansi. Koristeći napredne tehnologije, NOD32 proaktivno štiti vaš računar od novih napad, detektuje i onemogućava poznate i nepoznate viruse, trojance, crve, špijunski softver i ostale pretnje sa Interneta. Takodje je jedno od najbržih antivirus rešenja, da nećete ni primetiti da radi. Neverovatno je jednostavan za korišćenje i za prilagodjavanje za svoje specifične potrebe.

Kaspersky

Veoma efikasan borac u pronalaženju štetnih programa. Kasperski Anti-Virus vas štiti od phishing prevara i zlonamernih sajtova I Security Network omogućava računaru da prijavi kada se otkrije pretnja. Karakteristike uključuju: Štit od virusa i trojanaca, Skenira datoteke, e-mail i internet saobraćaj, Štiti od nepoznatih pretnji, Analizira i zatvara Internet Explorer ranjivosti, Onemogućava veze sa zlonamernim sajtovima, Blokira sve vrste snimača tastatura, Automatsko ažuriranje baze podataka i Besplatna tehnička podrška. Kaspersky antivirus možete besplatno isprobati 30 dana (trial version).

BitDefender Free Edition

Jedan od najefikasnijih antivirus sistema za besplatnu zaštitu i pronalaženje virusa. Karakteristike i prednosti uključuju: Skeniranje koje obezbedjuje detekciju i uklanjanje svih virusa, Planirano skeniranje omogućava da planirate potpuno skeniranje sistema kada ne koristite računar, Sa jednim klikom možete da proverite datoteke i fascikle, Karantin izoluje zaražene datoteke i smanjuje rizik od infekcije. Takodje imate mogućnost da pošaljete te fajlove na dalju analizu u BitDefender laboratorije.

Microsoft Security Essentials

Security Essentials od Majkrosofta (Microsoft) je jedan od najboljih antivirusnih programa trenutno. Majkrosoft je relativno nov u proizvodnji antivirusnih programa, ali se, do sada, Security Essentials pokazao kao fantastičan program koji štiti od različitih virusa i zlonamjernih programa, automatski se ažurira i jako je lagan za korišćenje. Security Essentials podržava Windows 7, Windows Vista i Windows XP.

Comodo Antivirus

Comodo Antivirus je još jedan odličan besplatan program koji ima „Defence+“ tehnologiju koja preuzima sve nepoznate podatke i prebacuje ih u prijetnje umjesto u bezbjedne podatke. Ovo možda zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati probleme, ali Comodo Antivirus ima i druge tehnologije koje cijeli ovaj proces čine veoma efikasnim. Ovaj antivirus radi na operativnim sistemima Windows 7, Windows Vista i Windows XP.

Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus štiti računar od različitih virusa, trojanaca, spajvera baš kao i drugi besplatni antivirus na ovoj listi. Ono što "Pandu" čini jednim od najboljih antivirusa je to što se sav posao oko zaštite od virusa radi veoma tiho i tako čini da računar koji je zaražen virusom radi kao i obično. Panda Cloud Antivirus podržava Windows 7, Windows Vista i Windows XP.

Vipre Antivirus 4

Relativno nov antivirus koji dodiruje neke ozbiljne tačke u zaštiti sistema sa svojim laganim softverom za skeniranje koji ne opterećuje računar. Na žalost ovaj anti virus ne uspeva da pokrije sve vrste zaštita koje danas pružaju drugi antivirus programi kao što su zaštita od phishinga, spam, kradja identiteta i sl.

Trend Micro Titanium Antivirus

Trend micro je nedavno obnovljena linija sigurnosnog softvera koji omogućava brz i lak sistem korišćenja zaštite. Takođe ovaj antivirus ima update u realnom vremenu koji omogućava brzo otkrivanje novih virusa koji se šire internetom. Međutim i ovaj antivirus ima neke male nedostatke kao što su nedostatak odbrane od phishinga i spama.

Webroot SecureAnywhere Antivirus

Ovaj antivirus softver je efikasan protiv mnogobrojnih različitih vrsta malwarea i pritom koristi što manje sistemskih resursa. Skeniranje brzinom svetlosti, mala potrošnja resursa, automatsko ažuriranje i besplatna tehnička podrška dovodi ovaj antivirus na sami vrh liste.
Forum » Tehnički deo » Softwer » Antivirusna zaštita
Page 1 of 11
Search:

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [VIP] [Korisnik]

Recepti kolaci    Filmovi sa prevodom    Erotske price

Copyright Online sa Prevodom © 2012-2017