zaboravljena lozinka

CSS3 Drop Down Menus Css3Menu.com


Novi Postovi Lista Korisnika Pravila Pretraga RSS


Page 1 of 11
Forum » Film & TV » Serije » The Vampire Diaries (Serija "Vampisrski Dnevnici")
The Vampire Diaries
♥mavenaa♥Datum: Utorak, 15.11.2011, 2:05 PM | Poruka broj # 1

Postova: 705
Hit tinejdžerska horor serija prati mladu Elenu Gilbert koju poznanstvo sa braćom vampirima odvodi u misteriozan i zastrašujući svet.Nakon tragične pogibije roditelja, sedamnaestogodišnja Elena (Nina Dobrev) i njen brat Džeremi nastavljaju da žive sa pomalo otkačenom tetkom Dženi u gradiću Mistik Fols u Virdžiniji. Elena još uvek ne može da se suoči sa teškom stvarnošću, a sasvim malu utehu pronalazi u društvu prijatelja.Njen život menja se iz korena kada se pojavi zgodni, misteriozni učenik Stefan Salvatore (Pol Vesli). Oboje će odmah osetiti privlačnost i počeće da se zbližavaju. Elenu zbunjuje Stefanovo bizarno ponašanja, ali ne sluti da on skriva mračnu, smtonosnu tajnu. On je vampir.
Stvari se komplikuju kada u grad stigne Stefanov stariji brat vampir Dejmon (Ijan Somerhalder) kog nije video godinama. Dok je Stefan fin, uglađen i pokušava da vodi normalan život, Dejmon je pravo oličenje zla. Njemu posebno smeta Stefanovo uporno bežanje od svoje prave vampirske, krvožedne prirode. Ipak, njihov odnos ima dugu istoriju netrpeljivosti, a za sve je kriva jedna žena koju su svojevremeno, pre nekoliko vekova, obojica voleli. Kada nekadašnju ljubav prepoznaju u Eleni, započinju borbu za njenu dušu.

Serija je urađena po istoimenom romanu autorke L.J. Smit. Prva knjiga je objavljena 1991. i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primeraka, a serijal je objavljen u čak 30 zemalja. Emitovanje popularne TV serije započelo je 2009. godine.
Osvojila je nagradu People's Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađim generacijama, a premijeru druge sezone gledalo je 3,4 miliona gledalaca. Uz neizbežne sličnosti sve popularnijih vampirskih tema, kritičari seriju ocenjuju mnogo boljom od filmova "Sumrak", sage koja je snimljena nakon izdanja romana "Vampirski dnevnici".


Uloge: Nina Dobrev, Pol Vesli, Ijan Somerhalder, Stiven R. Mekvin, Sara Kaning, Katerina Grejem, Kendis Akola...

Produkcija: SAD, 2009.

PROFILI LIKOVA:Elena (Nina Dobrev) - Lepa i popularna devojka iz Mistik Folsa. Roditelji su joj stradali u saobraćajnoj nesreći i prinuđena je da živi sa tetkom. Još uvek se oporavlja od teškog perioda. Kada upozna zgodnog Stefana, za koga ne zna da je vampir, njen život će krenuti drugačijim tokom. Ljubav će biti obostrana. Ipak, pometnju u njihove živote uneće Stefanov brat, vampir Dejmon koji će pokušati da osvoji njenu dušu.Stefan (Pol Vesli) - Zgodan i šarmantan mladić koji krije da je vampir. Rođen je 1847. godine u Mistik Folsu. Okrenuo je leđa okrutnom vampirskom životu i pokušava da živi kao drugi mladi ljudi. Žeđ za krvlju naučio je da kontroliše zahvaljujući vampirici Leksi Branson, koja postaje njegov najbolji prijatelj. Zaljubljuje se u Elenu u kojoj prepoznaje svoju nekadašnju ljubav Ketrin.Dejmon (Ijan Somerhalder) - Stefanov brat, takođe vampir. I on je veoma privlačan i šarmantan, ali ima mračnu stranu ličnosti. Potpuna je suprotnost bratu. Dejmon uživa u nasilju i brutalnosti. Razume bratovljevu opsesiju Elenom, jer liči na ženu koju je Stefan davno voleo, a koju je on želeo za sebe. Zbog toga sa Stefanom ulazi u rat za Eleninu dušu i duše njenih prijatelja, porodice i stanovnika Mistik Folsa.Prilog: 3787407.jpg(245Kb) · 8605960.jpg(52Kb) · 0769538.jpg(31Kb) · 9497647.jpg(37Kb)Forum » Film & TV » Serije » The Vampire Diaries (Serija "Vampisrski Dnevnici")
Page 1 of 11
Search:

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [VIP] [Korisnik]

Recepti kolaci    Filmovi sa prevodom    Erotske price

Copyright Online sa Prevodom © 2012-2017